Samtaleworkshop
Lær konkrete redskaber og metoder til hvordan I kan bruge samtalens dynamik og muligheder til at understøtte forandringer eller udvikling
En samtaleworkshop bygger på den protreptiske metode, hvor den enkelte bliver vendt mod det, som er væsentligt for hende selv og fællesskabet.
”Vi har brug for at tale sammen”
Samtalen er helt central i vores måde at være sammen på som mennesker. Det er gennem sproget vi definerer os selv som individer. Vi træder frem gennem det, vi vælger at sige.
Jeg afholder workshops omkring samtalen som redskab, fordi jeg tror på, at vi har brug for større bevidsthed om hvilken kraft, der ligger i samtalen – både når den virker, men også når den ikke virker.
En samtale kan løftet en op, man føler sig hørt, set og måske endda forløst.
På den anden side kan man føle sig overset, overhørt eller gjort ubetydelig i en samtale, der på overfladen virkede ganske ufarlig.
Hvad er det, der gør forskellen?
Hvis jeg skal sige det helt kort, så handler det om nærvær.
Få nærværet ind i samtalen
Workshoppen byder på konkret læring, som kan bruges 1:1 i virksomheden, skolen, blandt kollegaerne til at skabe varige ændringer i arbejdsmiljøet og bløde grænserne op mellem afdelingerne.
Forskning viser, at den nærværende samtale styrker mental sundhed og modvirke udfordringer som for eksempel ensomhed. Den mindsker følelsen af angst, depression og isolation.
Den åbne og nysgerrige samtale giver os en større bevidsthed om os selv og vores værdier og dermed også en følelse af at høre til. Metoden bygger på den protreptiske tilgang, der også kaldes filosofisk coaching.
En samtaleworkshop giver jer konkrete redskaber til at føre bedre samtaler. Både professionelt og privat. Under workshoppen får I et klart blik på hvilke enkelte elementer, man hver især kan bidrage med for at skabe en samtale, der beriger begge parter.
Pris
Samtaleworkshop fra 5000 kr (ex. moms)
Ring eller skriv til Lise Kristoffersen på 24 81 11 12 eller lk@lisekristoffersen.dk
Lise Kristoffersen
Stifteren af Kultur+Erhverv, Lise Kristoffersen, har igennem mange år arbejdet som selvstændig projekt- og forandringsleder for en lang række private og offentlige virksomheder.
Hun har desuden bred erfaring som facilitator, og står blandt andet bag Kulturfestivalen Krydsfelt og den litterære salon Jeg holder SALON.
Hun er certificeret protreptiker ved filosof Ole Fogh Kirkeby, og har desuden flere certificeringer indenfor projekt- og forandringsledelse.